Rotate device

Please rotate your device

După 3 luni cu Eva…

A fost odată o dragoste la prima vedere datorită căreia sunt doamnă cu acte în regulă și un alt a fost odată, acum 3 luni, nașterea unei ghinde, datorită căreia sunt mamă. Să fiu mamă e divin, dar orice e divin implică și un soi de sacrificiu. O mamă se dedică trup și suflet, cere, caută, face orice ca să-i fie puiul bine. Și să te ferească sfântu’ să îi stea ceva în cale… Ea trăiește orice emoție cu mult peste cât pot descrie cuvintele.

Să înțelegi cum e să fii mamă, clar, trebuie să fii mamă. Asta pentru că orice mamă e unică și are povestea ei. De când dă viață și până își încheie rolul de mamă, bunică sau străbunică, după cum îi e sorocul.
Așa că, hai să scriem povești frumoase indiferent de ce rol am avea, indiferent că viața ni se întoarce la 180 de grade odată cu primul bebe. La mine, cam așa a fost schimbul de carieră de la directoarea de vânzări la mama de fetiță:

• Obiectivele înșirate în agendă, alarma de dimineață, traficul, parcarea, biroul, telefoanele, întâlnirile de business, cererile și ofertele, contractele, proiectele, comunicarea constantă sau organizarea oamenilor.

• Zâmbetele și plânsetele, alarmele inopinate, plimbările pe jos, băile în cadă împreună cu un pui de om, ședințele de masaj, ceaiurile calde, mirosul de bebeluș, rețelele de socializare, studiul intens despre bebici și pozele (multe și nu cu mine).

E doar o înșiruire ce reflectă modul în care viața unui părinte se poate modifica radical.
Ambele ipostaze implică emoții care mai de care, suișuri și coborâșuri, lecții și rezultate, însă Eva a scos la suprafață RĂBDAREA, IMPLICAREA și IUBIREA neconditionate și nebănuite a exista în mine.

Să faci copii e-un lucru serios!

Îți mulțumesc că m-ai citit!
Te rog, dă și tu mai departe dacă simți și vrei să ajuți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publică comentariul