Rotate device

Please rotate your device

Start, mămică!

“Ireal, dar da, e pe bune și a fost așa cum mi-am dorit: rapido-intens și împlinitor. Eva s-a nascut în Constanța la clinica Isis, natural, în apă, fără nici-un ajutor medicamentos, cu o notă de 10. 
Nu pot decât să-i mulțumesc Dittei Depner pentru cursul și oamenii pe care mi i-a adus în cale (să fii o gravidă informată e o reușită, dar și o povară în ziua de azi), colegei mele de facultate Miriam Bogdan pentru că așa am ajuns la Ditta Depner, Corina Dascălu Nutriționist și lui Amy Ammy pentru că sunt mămicile de care eu m-am lipit la curs și, în primul rând, soțului meu Alexandru-Ovidiu Roșu care a acceptat întreaga provocare de a fi prezent 24/24.”

Așa recunoștință m-a lovit la vreo 3 zile ale Evei, fiica mea, când am dat sfoară în țară că, gata, sunt mămică…

Nu îmi încăpeam în piele de bucurie că am născut exact așa cum am planificat în lunile cu burtică. Era cum îmi imaginam atunci când închideam ochii înainte să adorm în fiecare seară. Dar toată treaba asta frumoasă a avut în spate un secret pe care îl împart gratuit cu oricine are urechi să audă sau ochi să vadă: încrederea din surse pozitive de informare!

Dacă pentru un job ai nevoie de școli și diplome de capacitate, bac, licență, master și mai știu eu ce MBA, pentru condus mașina ai nevoie de școală de șoferi și cărți de specialitate, pentru mers pe bicicletă îți trebuie roți ajutătoare, pentru naștere și tot ce vine după e fix la fel: ai nevoie de un pic de instruire, draga mea! Un pic de școală, dar cu profi mișto. Dacă sunt din ăia care îți taie aripile, riști să nu îti placă materia și să rămâi corijentă. Și crede-mă, nu se merită să dai șpăgi să treci clasa. Asta pentru că o nouă viața va depinde de tine.

Așadar, sunt aici să împart cu tine din informațiile pe care eu le-am găsit utile. Dacă ai sugestii de subiecte care pot ajuta și alte mămici sau burtici, lasă un comentariu cu el aici, pe facebook-ul sau instagram-ul meu.

Îți mulțumesc că m-ai citit!
Te rog, dă și tu mai departe dacă simți și vrei să ajuți!

One thought on “Start, mămică!

  1. […] înțelegi cum e să fii mamă, clar, trebuie să fii mamă. Asta pentru că orice mamă e unică și are povestea ei. De când […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publică comentariul