Azi vreau să te întreb dacă nu cumva și tu te-ai săturat de reclame la creme, ceaiuri minune, țoale care mai de care…

Și nu, nu mă refer la ce ne bagă pe gât aceste aplicații de socializare. Mă refer la tot marketingul din online al oamenilor cu influență.

Personal, chiar dacă am fost nevoită să mă aliniez la acest trend pentru că dețin o firmă de scutece, sunt efectiv sătulă, până peste cap, de toată această propagandă.

Ba mai mult, mă sperie faptul că multe persoane din lista de prieteni încep să arate la fel.
N-am nimic cu intervențiile chirurgicale dacă ele rezolvă frustrări, real. Unele sunt chiar reușite.

Pe mine mă sperie când frumusețea naturală e ștearsă de tendințele generale.

Vreau să cred că putem trăi cu cât mai puține produse cosmetice, că intervențiile chirurgicale le facem doar dacă e o dorință interioară arzătoare, că hainele le cumpărăm pentru că ne sunt cu adevărat necesare și că, din când în când, ne ocupăm și de minte, de suflet, de ceea ce nu se vede, dar se simte.

Când ne vom da seama că această mașină cu care călătorim prin lume, trupul, are nevoie de un combustibil de calitate, mintea, abia atunci își va avea farmecul și botoxul cu măsură și tușul de la ochi. 

Aștept cu nerăbdare ziua în care un curs de dezvoltare personală, accesat măcar o dată pe an, va fi la fel de dorit ca un parfum sau o piesă din garderobă.

Așa am decis să creez chiar eu un program extrem de accesibil oricui vrea să se alimenteze cu combustibil de calitate pentru suflet, la prețuri sub cele ale unui parfum sau haină.

Ești gata să deschizi capacul rezervorului?

Ești gata să fii tu cea/cel care faci diferența în lume?

Îți mulțumesc că m-ai citit! 

Te rog, dă și tu mai departe dacă simți și vrei să ajuți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *