Sesiune Constelații ReGeneration

400 lei

Durată sesiune: între 30 și 80 de minute. Lucru fenomenologic. Iubesc să fiu ghidul care dă mai departe tehnicile necesare fiecărei situații în parte, însă doar tu decizi dacă vrei claritate, motivație sau noi perspective. Programează-te acum și dă-ți voie să trăiești viața pe care ți-o dorești.
Categorie:

Descriere

Detalii

Ce se întâmplă într-o constelație?

Stăm față-n față cu aspectele noastre interne.
De la părți ale personalității, la membri ai familiei cu care relația necesită integrare, la aspecte copii care încă poartă poveri, la energii ale oamenilor care nu mai sunt în viață, până la entități construite sau atașate structurii noastre.

Este un proces profund de trezire și dezidentificare de rolul de victimă, agresor sau salvator și intrarea în cel de co-creator.

Această formă terapeutică este pentru oamenii care își asumă responsabilitatea a ceea ce sunt, dau sau primesc în acest plan.

Scopul acestei practici este aceea de a fi una cu ceea ce suntem și în aliniere cu intențiile noastre.

Ce topic se abordează într-o constelație?
– pornim de la a fi sănătoși, din toate punctele de vedere (este o terapie alternativă – nu excludem partea medicală sau alte forme de tratament);
– lucrăm pe relații;
– pe aspecte profesionale;
– intenții financiare;
– structuri de proiecte;
– pe decizii dificile;
– vicii;
– obiceiuri distructive;
– traume diverse.

Subiectul poate fi aprofundat în această prezentare mai amplă a acestei forme terapeutice: https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/constelatia-familiala-pentru-trup-si-suflet

 

Sesiunile se derulează:

Ca în orice alt domeniu, cred că este important să ne alegem cu atenție oamenii cărora le oferim încrederea.

Mai jos ai certificările care îți atestă că sunt un expert autorizat și nu doar pasionat.

Academia Regeneration mi-a oferit prilejul să mă descopăr înainte de a deveni, la rându-mi, facilitator de constelații.

Autoritatea Națională pentru Calificări sau Universitatea București sunt doar 2 instituții care atestă specializările mele în Coaching, Comunicare sau Resurse Umane.